Co-founder/Tech Lead till Knodd

Fullstack-utvecklare med erfarenhet av React/apputveckling


Om Knodd

Med Knodd kan föräldrar träffa specialiserad barnvårdspersonal direkt i mobilen, inom minuter var de än befinner sig. Våra barnsjuksköterskor kan svara på det mesta om de minsta.

Vi är ett Göteborgsbaserat digitalt vårdstartup i väldigt tidigt skede som bygger det digitala vårdbolaget för föräldrar och barnsjukvård. Vi har vår första MVP ute på marknaden, men ska nu förstärka teamet då detta är en marknad som växer så det knakar. Vi är ett bolag startat under Chalmers Ventures vingar.

Vår vision på längre sikt är att jobba med maskinlärning och kunna automatisera svar på många av de frågor föräldrar har kring sina barns hälsa. I en värld om 5-10 år där vi pratar med våra devices via produkter som Amazon Alexa och liknande, vill vi vara en “virtuell barnavårdscentral” eller “virtuell barnsjuksköterska", med tryggheten att också kunna träffa en specialiserad barnläkare eller -sköterska digitalt när det väl behövs. Vägen dit går genom att framförallt erbjuda föräldrar att träffa barnsjuksköterskor och -läkare via digitala vårdmöten, såväl genom videosamtal som chatt, för att samla data kring frågor och svar som kan användas.

Om positionen

Nu söker Knodd en Tech Lead - en fullstack-utvecklare med erfarenhet av apputveckling - innan vi tillsammans med dig börjar vår resa på riktigt. Tillsammans med oss (Josefine och Jakob) skulle du vara med och grunda Knodd och forma det till att bli ett framstående ehälso-startup. Som Tech Lead skulle du leda utvecklingen och under de kommande månaderna leda ett team med 2-4 utvecklare med stor potential att växa därefter.

Tech specs

Tidigare erfarenheter vi gärna ser att du har:

  • Web- och apputveckling
  • Utveckling och drift av Node.js webserver

Tekniker du kommer jobba med innefattar bland annat React, React Native, Node.js, MongoDB, Linux och NGINX

Erbjudandet

I övrigt är det viktigaste att du har bra driv, är produktiv och glad, och har ambitionen att bygga ett startup från grunden tillsammans med oss! Eftersom du kommer ingå i core-teamet erbjuder vi delägarskap i företaget.

Låter det som en chans du inte får missa? Skriv då till hej@knoddapp.se eller ring Jakob på 0707294640!