Barnsjuksköterskor till extrajobb

Jobba extra kvällstid med att hjälpa barn och föräldrar via videosamtal


Knodd - den digitala vårdgivaren för barn och föräldrar - söker just nu sjuksköterskor med god erfarenhet av barnhälso- och sjukvård som vill jobba extra hemifrån minst en kväll i veckan!

Om Knodd

Knodd är en nystartad digital vårdgivare som helt fokuserar på barn och föräldrar. Genom videomöten med erfarna barnsjuksköterskor ser vi till att alla barn får tillgång till patientcentrerad, kvalitativ och effektiv vård var de än bor.

Den här tjänsten innebär att du blir en av de första barnsjuksköterska på Knodd och att vi kommer ta stor hänsyn till dina åsikter. Du får alltså en möjlighet att vara med och påverka framtidens barnsjukvård!

Så går det till

Som sköterska hos Knodd jobbar du deltid hemifrån minst en kväll i veckan. Via videosamtal på Knodds platform kommer du då få hjälpa föräldrar och barn som söker vård hos oss. Varje samtal förbereds med automatisk anamnesupptagning och efteråt journalför du i Webdoc.

Din profil

Vi ser gärna att du:

  • Har god erfarenhet av barnhälso- och sjukvård
  • Värdesätter bra bemötande och skapa trygghet hos föräldrarna
  • Har förskrivningsrätt
  • Det är meriterande med erfarenhet av Webdoc

Ersättning

Vi erbjuder konkurrenskraftig ersättning per timme och samtal.

Tid

Tjänsten startar 5 november 2018.
Intervjuer för tjänsten sker under augusti och september via videosamtal eller på plats i Göteborg, och utbildningstillfällen kommer att hållas i oktober.

Kontakt

Skicka ansökan med CV eller frågor till josefine@knoddapp.se